Μαντινείας 56, 54248 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τηλ. 2310859790
amea
logo-icon
Κοντά σας αν χρειαστεί όλο το 24ωρο

IFAT Γερμανία-Μόναχο


Η διεθνής έκθεση IFAT αναγνωρίζεται ως η ναυαρχίδα των εκθέσεων περιβαλλοντικής τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Αποτελεί πόλο έλξης των πιο σημαντικών και καινοτόμων εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε προϊόντα και εφαρμογές τεχνολογίας περιβάλλοντος καθώς και πανεπιστημίων, ερευνητικών ιδρυμάτων ενώ καλύπτεται δημοσιογραφικά από τα εγκυρότερα οικονομικά Μέσα Ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο.

Η ΥΔΡΟΦΙΛΗ Α.Ε., σε μια εποχή που τα θέματα περιβάλλοντος και περιβαλλοντικής τεχνολογίας βρίσκονται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, συμμετέχει με επιτυχή παρουσία, επί σειρά ετών στη διεθνή έκθεση IFAT, σε συνεργασία με την γερμανική εταιρεία IPEK, όπου στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερό τους παρουσιάζουν καινοτόμες τεχνολογίες βιντεοσκόπησης και αποκατάστασης δικτύων ύδρευσης-αποχέτευσης. Τα προϊόντα των εταιρειών ενσωματώνουν πρωτοποριακά κατασκευαστικά χαρακτηριστικά που ελάχιστες εταιρείες διαθέτουν παγκοσμίως.

Η ΥΔΡΟΦΙΛΗ Α.Ε. προβάλλει με συνέπεια και μεθοδικότητα την ελληνική τεχνογνωσία και εμπειρία σε θέματα διαχείρησης υδραυλικών έργων στο εξωτερικό επεκτείνοντας διαρκώς τη δραστηριότητά της σε διεθνείς και εξαιρετικά απαιτητικές αγορές.

Αρχική \ Εταιρεία \ Συμμετοχή σε Εκθέσεις \ IFAT Γερμανία-Μόναχο
ipek sekisui-spr ps-gmbh sekisuichemical splusb mta usbduesen bodenbender ims-robotics kepso leistikow-gmbh aganova vetter
Η εταιρεία ΥΔΡΟΦΙΛΗ Α.Ε. είναι πιστοποιημένη με τα συστήματα
EN ISO 9001 | EN ISO 14001 | OHSAS 18001
Τηλ.: 2310859790, 2310850067
Fax: 2310888877
facebook youtube instagram
     
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης