Μαντινείας 56, 54248 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τηλ. 2310859790
amea
logo-icon
Κοντά σας αν χρειαστεί όλο το 24ωρο

Γνωριμία με την Εταιρεία ΥΔΡΟΦΙΛΗ Α.Ε


Η εταιρεία ΥΔΡΟΦΙΛΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1983 στη Θεσσαλονίκη από το Χρήστο Περτσεμλίδη, Πολιτικό Μηχανικό - Περιβαλλοντολόγο και το Νίκο Περτσεμλίδη, Μηχανικό Μηχανολογικών Εφαρμογών και αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης υδατικών πόρων στην Ελλάδα.

Μετά από 37 χρόνια εμπειρίας σε μελέτη και κατασκευή υδραυλικών, κατασκευαστικών και έργων διαχείρισης περιβάλλοντος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό η εταιρεία διαθέτει εργοληπτικό πτυχίο 3ης τάξης για έργα Δημοσίου στις κατηγορίες Οδοποιία, Οικοδομικά, Υδραυλικά, Λιμενικά, Ηλεκτρομηχανολογικά, Βιομηχανικά-Ενεργειακά.

Με έντονη δραστηριότητα σε όλους τους τομείς του Πολιτικού Μηχανικού και κυρίως σε έργα Υδραυλικά, Επεξεργασίας Λυμάτων, Αρδευτικά, Οδοποιίας, Κτιριακά και με τη χρήση εξειδικευμένης τεχνολογίας, η ΥΔΡΟΦΙΛΗ Α.Ε. αναγνωρίζεται διεθνώς και συνεργάζεται με καταξιωμένες εταιρείες του εξωτερικού κυρίως στους τομείς της διαχείρησης αποβλήτων και δικτύων κοινής ωφέλειας.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Παράλληλα με την απόκτηση πλούσιας εμπειρίας στην πράξη η εταιρεία διατηρεί μια διαρκή επαφή με την επιστημονική έρευνα και την αναζήτηση νέων τεχνολογιών περιβάλλοντος. Έτσι τα τελευταία χρόνια οι δραστηριότητές της επεκτείνονται στα παρακάτω:

  • Αποφράξεις - καθαρισμός αγωγών και φρεατίων
  • Μελέτη, εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση αγωγών και δικτύων ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης βαρύτητας, πίεσης και κενού, γεωτρήσεων καθώς και μονάδων επεξεργασίας λυμάτων και στερεών αποβλήτων (συμπεριλαμβανομένων οικοδομικών, ηλεκτρομηχανολογικών και λοιπών συστημάτων και εξοπλισμού)
  • Έλεγχος - επιθεώρηση, βιντεοσκόπηση αγωγών και δικτύων
  • Συλλογή, μεταφορά και διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων.
  • Χαρτογράφηση αγωγών και δικτύων
  • Αποκατάσταση βλαβών χωρίς εκσκαφή στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων.
  • Εμπόριο συναφών μηχανημάτων

Προσθέτοντας στον εξοπλισμό της τα τελευταία επιτεύγματα της τεχνολογίας, με εξειδικευμένα μηχανήματα προσφέρει λύσεις σε όλα τα προβλήματα των δικτύων με την αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη μέθοδο.

Οι υπηρεσίες της ΥΔΡΟΦΙΛΗ Α.Ε. απευθύνονται σε: Δήμους, στρατόπεδα, βιοτεχνικές και βιομηχανικές μονάδες, πρατήρια καυσίμων, νοσοκομεία, ξενοδοχειακές μονάδες, οικισμούς, κατοικίες κ.λ.π.

Η εταιρεία μας έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Επίσης αναλαμβάνει έργα και προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
Αρχική \ Εταιρεία \ Γνωριμία με την Εταιρεία ΥΔΡΟΦΙΛΗ Α.Ε
ipek sekisui-spr ps-gmbh sekisuichemical splusb usbduesen bodenbender ims-robotics kepso leistikow-gmbh krtag
Η εταιρεία ΥΔΡΟΦΙΛΗ Α.Ε. είναι πιστοποιημένη με τα συστήματα
EN ISO 9001 | EN ISO 14001 | OHSAS 18001
Τηλ.: 2310859790, 2310850067
Fax: 2310888877
facebook youtube instagram
  
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης