Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: IFAT Γερμανία-ΜόναχοΚυρίως κείμενο άρθρου: 

Η διεθνής έκθεση IFAT αναγνωρίζεται ως η ναυαρχίδα των εκθέσεων περιβαλλοντικής τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Αποτελεί πόλο έλξης των πιο σημαντικών και καινοτόμων εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε προϊόντα και εφαρμογές τεχνολογίας περιβάλλοντος καθώς και πανεπιστημίων, ερευνητικών ιδρυμάτων ενώ καλύπτεται δημοσιογραφικά από τα εγκυρότερα οικονομικά Μέσα Ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο.

Η ΥΔΡΟΦΙΛΗ Α.Ε., σε μια εποχή που τα θέματα περιβάλλοντος και περιβαλλοντικής τεχνολογίας βρίσκονται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, συμμετέχει με επιτυχή παρουσία, επί σειρά ετών στη διεθνή έκθεση IFAT, σε συνεργασία με την γερμανική εταιρεία IPEK, όπου στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερό τους παρουσιάζουν καινοτόμες τεχνολογίες βιντεοσκόπησης και αποκατάστασης δικτύων ύδρευσης-αποχέτευσης. Τα προϊόντα των εταιρειών ενσωματώνουν πρωτοποριακά κατασκευαστικά χαρακτηριστικά που ελάχιστες εταιρείες διαθέτουν παγκοσμίως.

Η ΥΔΡΟΦΙΛΗ Α.Ε. προβάλλει με συνέπεια και μεθοδικότητα την ελληνική τεχνογνωσία και εμπειρία σε θέματα διαχείρησης υδραυλικών έργων στο εξωτερικό επεκτείνοντας διαρκώς τη δραστηριότητά της σε διεθνείς και εξαιρετικά απαιτητικές αγορές.


Συμμετοχή στην Παγκόσμια έκθεση περιβάλλοντος IFAT στο Μόναχο 14-18 Μαΐου 2018
Σύντομη περιγραφή: 
Συμμετοχή στην έκθεση IFAT 2016
Σύντομη περιγραφή: 
Υποσελίδα: IFAT 2014
IFAT 2014
Σύντομη περιγραφή: 
Υποσελίδα: IFAT 2012
IFAT 2012
Σύντομη περιγραφή: 
Υποσελίδα: IFAT 2010
IFAT 2010
Σύντομη περιγραφή: 
Υποσελίδα: IFAT 2008
IFAT 2008
Σύντομη περιγραφή: 
Υποσελίδα: IFAT 2005
IFAT  2005
Σύντομη περιγραφή: 
Υποσελίδα: IFAT 2002
IFAT 2002
Σύντομη περιγραφή: 
Login-icon Login ForgottenPassword-icon Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης